Vásárlás

Prémium gyümölcsből készül az Árpád pálinka

árpád pálinka

Az Árpád pálinka segíti az emésztést egy nehéz étkezés után. Hideg napokon, éhgyomorra fogyasztva pedig távol tartja a megfázást. A hatására az artériák kitágulnak, érezhető, hogy a vér melegen áramlik a test minden végtagjába.

Egy baráti társaságban, Árpád pálinka fogyasztásával töltött este nem hagy másnaposságot, akárhányszor is koccintottak a poharakkal. De az étkezés befejezése után is ihatunk egy kis pohárral, hogy ellazuljunk. Az Árpád szeszfőzde nagy hagyományokkal rendelkezik.

Az itt lepárolt termékek családi receptek alapján, de ultramodern technológiával készülnek. A termékek gyártásához kizárólag helyi gyümölcsöt használnak fel. Ezeknek köszönheti az Árpád pálinka mind kiemelkedő ízét és illatát, mind kivételesen magas alkoholtartalmát. A márka italaira jellemző a fahordós érlelés hosszú ideje alatt kialakuló fás aroma.

Ez a fával való érintkezés felelős a markáns árnyalatért is. A jó, tiszta Árpád pálinka úgy különböztethető meg a gyengébb társaitól, ha a kézfejünkön dörzsöljük meg. A minőségi ital ugyanis erős gyümölcs illatot hagy maga után.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás