Bélyegző készítés magas színvonalon

Bélyegző készítés

Bélyegzőre minden vállalkozásban szükség van, esetenként többre is, különféle méretekben és típusban. Amennyiben valakinek fontos, hogy minőségi termékkel dolgozzon, illetve az alkalmazottai kezébe is dekoratív, ergonomikus darabokat adjon, akkor a Dekortár bélyegző készítés szolgáltatása bizonyára ki fogja elégíteni az igényeit.

Ugyanis itt, a két méltán legismertebb márka, a Trodat és a Colop termékeivel dolgoznak, amelyek igen változatos és színvonalas kínálatot biztosítanak. Választani lehet az általános és fémházas szöveg-, a kör-, valamint a dátumbélyegzők különféle fajtáiból, ugyanakkor multicolor megoldásban is lehet gondolkodni.

Az utóbbi esetben tudni kell, hogy a színátmenetes bélyegző készítés nem oldható meg, de ugyanaz a példány tartalmazhat több elkülönített színt is. Ugyanakkor a bélyegző készítés történhet egyedi grafikai tervek alapján is, azonban ilyenkor a mintát vektoros formátumban kell megadni vagy egy minimum 300dpi felbontású kép alapján. A tökéletes végeredmény érdekében pedig, mindenképpen ajánlott a Dekortár szakértőinek véleményét is kikérni.

Print Friendly, PDF & Email