Mindnyájan szeretjük a különleges kinézetű és ízű süteményeket, akár születésnapon, akár egy hétvégi cukrászdai kiruccanáson veszünk részt. A Mirinda szelet eszperantó nyelvből származó neve annyit jelent, hogy „csodálatos”. Az édességet a túró és a narancs harmóniája teszi oly különlegessé.
Aki megkóstolja ezt a süteményt, az utána már többé nem fog tudni lemondani róla. A narancs a világ leggyakrabban fogyasztott gyümölcse, amit nemcsak a mediterrán vidékeken, például Olaszországban, Görögországban vagy Spanyolországban fogyasztanak nagymennyiségben, hanem importáruként a világ számos tájára eljut és a mindenhol sikert arat.
A frissen szűrt narancslé ráadásul az egyik legkedveltebb reggeli ital valamennyi kontinensen. A túrót, a Mirinda szelet másik fontos összetevőjét mindenki ismeri és elismeri, főleg a Túró Rudi hazájában, hiszen Magyarországon az egyik legközkedveltebb tejtermék. Ha pedig a narancs és a túró, ezen két fontos összetevő együttes harmóniájára vagyunk kíváncsiak, akkor nincs más hátra, mint megkóstolni a Mirinda szeletet!