Modern világunkban szinte minden apró főzési feladathoz végtelen eszközkészletet talál. Akár az egyedi konyhai kiegészítők vonzzák Önt, akár az anyósa szereti időnként zseniális tonhalprés, passzírozó és keménytojás-szeletelő készlettel megajándékozni, egy bizonyos ponton ki kell választania, hogy mi marad, és mi megy.
Amikor a konyhai szekrények kezdenek zsúfolódni, azon kapja magát, hogy összehasonlítja az elemeket, és azon töpreng, hogy mit dobjon ki. Ha sok konzerv alapanyaggal dolgozik, a passzírozó lesz a legjobb barátja a konyhában. Babkonzerveket, lencséket, zöldségeket, de akár gyümölcsöt is készíthet a segítségével.
Ha egy nagy szűrőt és egy ilyen eszközt tart a kezében, akkor felmerülhet a kérdés, hogy valóban szüksége van-e mindkettőre. Míg a szűrőedény kiválóan alkalmas a tészta lecsepegésére és az alaplé szűrésére, a passzírozó több feladatot is elláthat, ezért jobb választást jelent. Fantasztikus eszköz mindazoknak is, akik nagyon szeretik a halkonzervet és a tenger gyümölcseit.